• 15/11/2021

Συναντήσεις για τη βρετανική αγορά στο Επιμελητήριο Ηρακλείου:

Ανοικτή πρόσκληση σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τη δυναμική της βρετανικής αγοράς και κυρίως στους τομείς τροφίμων, τουρισμού, ακινήτων και άλλων υπηρεσιών απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου με αφορμή την επίσκεψη εκπροσώπων της πρεσβείας της Μεγάλης Βρετανίας και του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου στις 24 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο.

Οι ενδιαφερόμενοι από το χώρο του τουρισμού, της αξιοποίησης ακινήτων, του αγροδιατροφικού τομέα και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στις συναλλαγές ελληνικών και βρετανικών εταιρειών μετά το BREXIT και να πραγματοποιήσουν ΔΩΡΕΑΝ, κατ’  ιδίαν συναντήσεις (Β2Β) με την Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Αθήνα κα Κate Smith, τον Διευθυντή του Εμπορικού Τμήματος της Βρετανικής Πρεσβείας κ. Σωτήρη Λεοντάρη και την Πρόεδρο του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητήριου κα Άννα Καλλιάνη.

Για την καλύτερη οργάνωση των συναντήσεων, που θα γίνουν στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ που θα βρουν στο site: www.ebeh.gr ή στο  blog: exports.ebeh.gr του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και να την αποστείλουν μέχρι την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στο e-mail:bakinta@ebeh.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Εβελίνα Μπάκιντα, Τ. 2810247021.