• 05/09/2023

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Εργαλεία Social & Digital Media Marketing»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Εργαλεία Social & Digital Media Marketing»

 

 Νέο Τμήμα - Έναρξη 18/09/2023

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - social media - έχουν γίνει απαραίτητα πλέον για την επιβίωση μιας επιχείρησης. Μέσω αυτών, η προσέγγιση των πελατών είναι δυνατή 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου «Εργαλεία Social & Digital Media Marketing» που διοργανώνει, με ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΛΕΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, οι συμμετέχοντες θα μάθουν να χρησιμοποιούν σωστά αυτά τα απαραίτητα εργαλεία, να μεγιστοποιούν τη σχέση κόστους και απόδοσης σε διαφημιστικές τους καμπάνιες και παράλληλα θ΄ αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα νέο πελατολόγιο, με το οποίο μέχρι χθες δεν είχαν επαφή.

Όλοι οι συμμετέχοντες, με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα είναι σε θέση να οργανώνουν και να προγραμματίζουν τις δικές τους προωθητικές ενέργειες μέσω των social media, καθώς και να μετράνε την απόδοση τους.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται δια ζώσης σε αίθουσα ή εξ αποστάσεως, μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, στελέχη marketing και διαφημιστικών εταιριών, καθώς και σε υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων. Απευθύνεται επίσης, σε όσους αναζητούν τρόπους  να προωθήσουν τα προϊόντα τους με μικρό κόστος, αξιοποιώντας τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα τα μαθήματα θα βιντεοσκοπηθούν και θα είναι διαθέσιμα στους συμμετέχοντες την επόμενη ημέρα.

 Ενότητες σεμιναρίου:

Facebook / Instagram ή αλλιώς “Meta

 • Δημιουργία Business προφίλ για τη διαχείριση των σελίδων Facebook / Instagram και των διαφημιστικών σας λογαριασμών
 • Δημιουργία διαφημίσεων στο Facebook και το Instagram
 • Δημιουργία Κοινών
 • Δημιουργία Pixel για καλύτερη μέτρηση της απόδοσης
 • Δημιουργία αναφορών

 

Google Ads – Δημιουργία διαφημίσεων

 • Δημιουργία λεκτικών διαφημίσεων στην αναζήτηση της Google
 • Δημιουργία διαφημιστικών banner για προβολή στις διάφορες ενημερωτικές ιστοσελίδες που συνεργάζονται με την Google, στο email, Youtube κτλ.
 • Προώθηση ενός διαφημιστικού spot στο Youtube.

 

Δημιουργία διαφημιστικών banner με χρήση online πλατφόρμας:

 • Banner για δημοσιεύσεις Facebook – Instagram
 • Banner για Story Facebook – Instagram
 • Banner για διαφήμιση στη Google

 

Το κόστος του προγράμματος είναι 110€ ανά συμμετοχή

Χρόνος Διεξαγωγής: 12 διδακτικές ώρες. Ημερομηνίες διεξαγωγής, Δευτέρα  18/09/2023 18:00-21:15, Τετάρτη 20/09/2023 18:00-21:15  και  Δευτέρα 25/09/2023 18:00-21:15.

Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, AMEA, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Εισηγητής: Γιάννης Λιναρδάκης, απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργαζόμενος ως προγραμματιστής έχει αναπτύξει αρκετά project και software, ενώ ασχολείται με τον τομέα του e-promotion συνεργαζόμενος με πλήθος επιχειρήσεων. Επίσης ως εισηγητής από το 2014 έχει διδάξει σε πλήθος σεμιναρίων ενότητες που αφορούν χειρισμό Η-Υ αλλά και χρήση εργαλείων social media marketing. Σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνος ΙΤ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Πληροφορίες: Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ  Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302735 & 302730 κ. Κυριάκος Λεονταράκης, email: leontarakis@katartisi.gr, info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr