• 30/06/2024

Βραβεύσεις ιστορικών επιχειρήσεων και πρώην στελεχών στην τελετή λήξης των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια Επιμελητήριο Ηρακλείου

Βραβεύσεις ιστορικών επιχειρήσεων και πρώην στελεχών στην τελετή λήξης των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια Επιμελητήριο Ηρακλείου

Εκπροσώπους 8 επιχειρήσεων, που έχουν διαγράψει τη δική τους ιστορική διαδρομή στη διάρκεια του αιώνα βράβευσε χθες η διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, τιμώντας σε αυτές όλες τις επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου οι οποίες  άντεξαν σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες και συνεχίζουν την πολυετή λειτουργία τους.
Οι διάδοχοι των επιχειρήσεων αυτών παρέλαβαν τιμητική πλακέτα κατά το επίσημο δείπνο που παρατέθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων αδιάληπτης λειτουργίας και συνεχούς προσφοράς του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. 


Πρόκειται, αλφαβητικά, για τις επιχειρήσεις:
ΑΒΕΔΙΣ
Α.Ε.Σ. ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Ε.
ΑΚΕΚ Α.Ε 
ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΞΤΕ
ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΙ Ο.Ε.Ε. 
ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΑΕ.
ΝΙΝΙΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ

«Είναι ιστορικές οι ημέρες που διανύουμε, για το Επιμελητήριο Ηρακλείου» ανέφερε ο Πρόεδρος κ. Μανώλης Αλιφιεράκης και επισήμανε ότι «οφείλουμε να τιμάμε τον φορέα που συνέλαβε, όσο κανείς, στην στήριξη της τοπικής οικονομίας και τους ανθρώπους που οραματίστηκαν, τόλμησαν, εργάστηκαν και παραδίδουν στις επόμενες γενιές την επιχειρηματική δραστηριότητα, με την ευχή να ανθήσουν στον τόπο μας σπουδαίες νέες επιχειρήσεις στο μέλλον. Το Επιμελητήριο Ηρακλείου, παραμένει δίπλα σε όλους τους επιχειρηματίες, έτοιμο να βοηθήσει στα επόμενα βήματά τους και στην εδραίωσή τους στην τοπική και τη διεθνή αγορά.»
Ακολούθησε η βράβευση της κας Τώνιας Περυσινάκη ως δραστήριας εκπροσώπου της γυναικείας επιχειρηματικότητας και των πρώην στελεχών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, οι οποίοι υπηρέτησαν με αυταπάρνηση την τοπική επιχειρηματικότητα και βοήθησαν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους στην ανάπτυξή της.
Στο Επίσημο Δείπνο, τίμησαν με την παρουσία τους το Επιμελητήριο Ηρακλείου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού κ. Μεθόδιος, η Υφυπουργός Ανάπτυξης κα Ζωή Ράπτη,  ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης κ. Μύρων Φλουρής, o τ. Υπουργός κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Κεφαλλογιάννης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών φορέων και επιχειρηματίες.
Προσκεκλημένοι στις επετειακές εκδηλώσεις για τα «100 χρόνια Επιμελητήριο Ηρακλείου» ήταν και εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων όλης της χώρας, οι οποίοι ως μέλη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), πραγματοποίησαν τιμητικά τη Διευρυμένη Συνεδρίασης της στο Επιμελητήριο Ηρακλείου την περασμένη Παρασκευή. 

ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗΣ

ΤΖΑΝΑΚΗ

ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗ

ΑΒΕΔΙΣ

ΑΚΕΚ

ΝΙΝΙΡΑΚΗΣ

ΑΤΛΑΝΤΙΣ

ΜΑΡΟΥΔΑΣ

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

 

ΓΑΒΑΛΑΣ

ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ

xristaki

vidakis

1

1

1

1