Εμφάνιση Περιεχομένου Ιστού Εμφάνιση Περιεχομένου Ιστού

 

Εμφάνιση Περιεχομένου Ιστού Εμφάνιση Περιεχομένου Ιστού
square

Κέντρο Διαμεσολάβησης Επιμελητηρίου Ηρακλείου


 

 

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια του Κέντρου  Διαμεσολάβησης στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, ενός θεσμού που αναμένεται να συμβάλλει στη διευθέτηση αστικών και εμπορικών διαφορών, με την κοινή συναίνεση των εμπλεκόμενων πλευρών και χωρίς την προσφυγή στα δικαστήρια.

Τα εγκαίνια του Κέντρου τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ Ειρηναίος, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη, του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Άρη Ροζάκη,  επιχειρηματιών και νομικών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Ακολούθησε ενημερωτική ημερίδα κατά την οποία παρουσιάστηκε ο τρόπος λειτουργίας του Κέντρου και τα οφέλη για όσους επιλέξουν αυτή τη διαδικασία αντί της δικαστικής οδού.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι δικηγόροι – διαμεσολαβήτριες Μαρία  Φλουράκη και Ευθυμία Σωμαρά  αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένα περιστατικά επιτυχούς επίλυσης διαφορών στο εξωτερικό, όπου o θεσμός λειτουργεί αποτελεσματικά για πολλά χρόνια. Προσκεκλημένος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ο Προϊστάμενος Κέντρου Διαμεσολάβησης του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας,  κ. Χρήστος Παναγόπουλος μίλησε για τις υποθέσεις που έχει χειριστεί το Κέντρο από την έναρξη λειτουργίας του, το Δεκέμβριο του 2013.

Το  Κέντρο Διαμεσολάβησης στο Επιμελητήριο Ηρακλείου θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 με 15.00  για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να υποβάλλει αίτηση για διαμεσολάβηση  ή να ζητήσει επιπλέον πληροφορίες. Υπεύθυνη κα. Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034 & 247027. e-mail: stefanoudaki@ebeh.gr.

Φωτογραφικό Υλικό:

Εμφάνιση Περιεχομένου Ιστού Εμφάνιση Περιεχομένου Ιστού

Επιμελητήριο Ηρακλείου - Κέντρο Διαμεσολάβησης Επιμελητηρίου Ηρακλείου- Στοιχεία Επικοινωνίας

κα. Στεφανουδάκη Λένα  Τ:+30 2810-247034

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ