Μαθήματα υπολογιστών με πιστοποίηση - 5 ενότητες. Έναρξη 16/09/2019

 Μαθήματα υπολογιστών με πιστοποίηση - 5 ενότητες. Έναρξη 16/09/2019

Το επιτυχημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο για την απόκτηση της πιστοποίησης που αναγνωρίζει ο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο στις 5 ενότητες (word-excel-windows-internet-powerpoint) διοργανώνει και πάλι το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προσφέροντας στους εκπαιδευόμενους:

·         70 ώρες εξάσκησης σε αίθουσα υπολογιστών

·         Δυνατότητα κατ’ ιδίαν εξάσκησης και επιπλέον χρήσης των υπολογιστών

·         Πρακτική εξάσκηση με ένα H/Y ανά άτομο

·         Ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή

·         Καταξιωμένους εισηγητές με μεγάλη εμπειρία

·         Χαμηλά δίδακτρα εξέτασης που περιλαμβάνονται στην τιμή

·         Αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση

·         Εγγυημένη επιτυχία που αγγίζει το 100%

·         Ένα βασικό εφόδιο για την αγορά εργασίας

Ενότητες σεμιναρίου:

1.    Χρήση υπολογιστή - windows

2.    Χρήση internet και outlook

3.    Word

4.    Excel

5.    PowerPoint

Κόστος προγράμματος: 320€ ανά συμμετοχή για το σεμινάριο. Στην τιμή περιλαμβάνεται το κόστος των εξετάσεων, της ενδεχομένης επανεξέτασης και της πιστοποίησης σε όλες τις ενότητες συνολικά.

Κόστος σεμιναρίου χωρίς εξετάσεις: 250€.

Δυνατότητα συμμετοχής μόνο σε εξετάσεις χωρίς παρακολούθηση σεμιναρίου με κόστος 160€.

Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Χρόνος Διεξαγωγής: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 16/09/2019 έως 23/10/2019  ώρες υλοποίησης 17:00-22:00.

 

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν πάνω σε πέντε ενότητες γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών αποκτώντας δεξιότητες απαραίτητες στην καθημερινότητά τους. Επίσης θα προετοιμαστούν κατάλληλα ούτως ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης τις οποίες θα διεξάγουμε σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης i-skills.

Οι επιτυχόντες που των εξετάσεων θα λάβουν πιστοποίηση η οποία μοριοδοτείται στον ΑΣΕΠ και στις αξιολογήσεις δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

Εισηγητές:

·         Νικόλαος Κούνουπας: Σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική και πολυμέσα στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα εκπαιδευτικών τεχνολογιών σε σχέση με τα web 2.0 εργαλεία στην εκπαίδευση με πλήθος επιμορφώσεων. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενήλικων στον θεματικό άξονα της πληροφορικής και ως καθηγητής Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης από το 2006. Έχει διατελέσει εισηγητής στους θεματικούς τομείς των Νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και των Web 2.0 εργαλείων σε φορείς εκπαίδευσης ενήλικων καθώς ως εισηγητής σε συνέδρια. Είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Εκπαίδευση Ενήλικων του ΕΑΠ. Συνεργάζεται με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε θέματα σχεδιασμού προγραμμάτων για την Εκπαίδευση Ενήλικων.

·         Γιάννης Λιναρδάκης: Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του πανεπιστημίου Κρήτης εργαζόμενος ως προγραμματιστής έχει αναπτύξει αρκετά project και software , επίσης έχει ασχοληθεί με το κομμάτι του e-promotion  και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως τεχνικός υπεύθυνος στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302736 & 302730, info@katartisi.gr από 09:00 έως 14:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ