ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

 Το Επιμελητήριο Ηρακλείου ενημερώνει τα μέλη του οτι το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης έχει ξεκινήσει κύκλο κατάθεσης αιτήσεων φοιτητών για εκπόνηση πρακτικής άσκησης για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

Το εν λόγω Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης υλοποιείται και χρηματοδοτείται μέσω του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η πρακτική άσκηση είναι τρίμηνη και φοιτητές που θα αιτηθούν την εκπόνηση πρακτικής άσκησης μπορούν να την εκπονήσουν μέσα στο διάστημα από 1/11 του τρέχοντος έτους έως 31/10 του επομένου. Το πρόγραμμα αφορά κυρίως φοιτητές, οι οποίοι βρίσκονται στο 3ο ή σε μεγαλύτερα έτη σπουδών.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να απασχολήσετε φοιτητές στα πλαίσια του έργου της πρακτικής άσκησης, το πρώτο βήμα της διαδικασίας είναι να εγγραφείτε στο Σύστημα κεντρικής υποστήριξης της πρακτικής άσκησης φοιτητών ΑΕΙ «ΑΤΛΑΣ» (http://atlas.grnet.gr/).

Για την εγγραφή σας στο σύστημα ακολουθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://submit-atlas.grnet.gr/Common/ProviderRegistration.aspx  Για οποιαδήποτε απορία ή τεχνική υποστήριξη μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο αρωγής χρηστών του συστήματος ΑΤΛΑΣ στο τηλέφωνο 215 215 7860 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα με Παρασκευή, 09:00 πμ - 17:00 μμ).

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος φορέας υλοποίησης πρακτικής άσκησης στο ΑΤΛΑΣ, το επόμενο βήμα της διαδικασίας είναι η εισαγωγή θέσεων πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές του Τμήματός μας. Αν προβείτε στη δημιουργία θέσεων, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τους κωδικούς αυτών, προκειμένου να τις προωθήσουμε στους φοιτητές μας.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συνεργασία με το Τμήμα μας στα πλαίσια του προγράμματος πρακτικής άσκησης στον τρέχων κύκλο, θα πρέπει να λάβουμε τους κωδικούς για ενδεχόμενες θέσεις που έχετε ανοίξει στο ΑΤΛΑΣ μέχρι τις 31/10/2018.

Για οποιαδήποτε επιπρόθετη πληροφορία χρειαστείτε όσον αφορά το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στο Τμήμα, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη υποστήριξης του προγράμματος πρακτικής άσκησης στο Τμήμα μας, κ. Μαρία Σταυρακάκη (Τηλ: +30 2810 393503, Email: mariast@csd.uoc.gr) ή με την Επιστημονική Υπεύθυνη του Προγράματος κα Φατούρου. (Τηλ: +30 2810 393549 και 391727, E-mail: faturu@csd.uoc.gr

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ