Συνάντηση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου για τη λειτουργία του λιμανιού

 Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το λιμάνι του Ηρακλείου για τη διακίνηση προϊόντων από και προς την Κρήτη, συζητήθηκαν στη διάρκεια συνάντησης των μελών της ειδικής επιτροπής που έχει συστήσει το Επιμελητήριο Ηρακλείου με τους εκπροσώπους της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων.

 Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά  σε λειτουργικά θέματα που δυσχεραίνουν την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, όπως το ωράριο λειτουργίας και η έλλειψη προσωπικού, καθώς και σε άλλα ζητήματα, όπως οι χρεώσεις προς τις επιχειρήσεις που καθιστούν το λιμάνι Ηρακλείου λιγότερο ανταγωνιστικό.

 Στη συνάντηση συμμετείχαν ο  κ. Μανώλης Φραγκάκης, Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ο κ. Μανώλης Ι. Σφυρής, Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ο κ. Γιώργος Αντωνογιαννάκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και του ΟΛΗ και οι Ναυτικοί Πράκτορες κ.κ. Ιωάννης Αδάμης, Πέτρος Πετρίδης και Ζαχαρίας Σταυράκης.

 Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συντάξουν υπόμνημα με προτάσεις προς τον ΟΛΗ το οποίο θα κατατεθεί σε προγραμματισμένη συνάντηση με τη Διοίκησή του τη Μεγάλη Τρίτη.

 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ