Εμφάνιση Περιεχομένου Ιστού Εμφάνιση Περιεχομένου Ιστού

Εμφάνιση Περιεχομένου Ιστού Εμφάνιση Περιεχομένου Ιστού

Πρόσκληση συμμετοχής στο Δίκτυο Κρητικού Ελαιόλαδου

Ανοικτή πρόσκληση σε όσους ασχολούνται με την παραγωγή, εξαγωγή, τυποποίηση και διάθεση κρητικού ελαιόλαδου απευθύνει το Δίκτυο Κρητικού Ελαιόλαδου, προκειμένου να ενταχθούν στο Δίκτυο και να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις για την προβολή και προώθησή του.

Στο Δίκτυο Κρητικού  Ελαιόλαδου  ιδρύθηκε το 2011 με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και τη συμμετοχή του  ΓΕΩΤΕΕ, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, του Συνδέσμου Τυποποιητών Ελαιόλαδου Κρήτης,  της Ένωσης Ξενοδοχείων Κρήτης, του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης - Σαντορίνης και του ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Σκοπός του Δικτύου μεταξύ άλλων, είναι ν’  αναδείξει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Κρητικού ελαιόλαδου, να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις ευεργετικές του ιδιότητες, να συμβάλλει στην δημιουργία brand name και στην προώθησή του στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

«Έχουμε  πλέον αντιληφθεί όλοι ότι το Κρητικό ελαιόλαδο είναι ένας πραγματικός θησαυρός και πρέπει να συνεργαστούμε στενά, με όσους ασχολούνται επαγγελματικά στον ευρύτερο αυτό κλάδο για να δημιουργήσουμε ένα επώνυμο και αναγνωρίσιμο προϊόν, εφάμιλλο της αξίας του» τόνισε ο κ. Μανώλης Φραγκάκης Πρόεδρος του Δικτύου Κρητικού  Ελαιόλαδου και Ά Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και πρόσθεσε ότι  σχεδιάζονται δράσεις και πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν και τους συμμετέχοντες στο Δίκτυο να γνωρίσουν τα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις της αγοράς, για το λόγο αυτό η διαδικασία εγγραφής στο Δίκτυο θα παραμένει ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, έναντι του συμβολικού ποσού των 50 ευρώ εφάπαξ.

Στοιχεία κατάθεσης για την πληρωμή της συνδρομής στο Δίκτυο:

ΠΟΣΟ: 50€

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΙΚΤΥΟ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR5608700980000300002692892

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: DE 30000269289-2

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, όπου εδρεύει το Δίκτυο, Κορωναίου 14, Τηλ :2810 333629, Ε-mail: info@cretan-oliveoil.gr, υπεύθυνος κ. Ράμι Μασούντ ή
 
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ